Rendezvényen Találkozunk...

Kapcsolat

Rólunk

ULM

Üdvözöljük Oldalunkon!

Műsorszervező irodánk több mint 20 éve kínál egyedülálló kulturális programokat, különleges műsorokat, fellépő előadókat, együtteseket Magyarország bármely pontjára és a határon túlra is.

A csaknem ezer rendezvény sikeres lebonyolítása után célunk továbbra is az értékteremtés, az igényesen szórakoztató műsorok közvetítése, továbbá azok bemutatásának megszervezése és kivitelezése.

Változatos programjaink a legkülönbözőbb rendezvényeken szerepeltek már, kérésre speciális ajánlatokat is küldünk.

Rendezvényeink állandó megrendelői a nagyobb és kisebb fesztiválok, a különféle multinacionális vállalatok és a hazai cégek, illetve rendszeres szereplői vagyunk a városok és a kisebb települések önkormányzatainak rendezvényein is. Egyedi ajánlatainkat egyesületeknek, alapítványoknak és magánszemélyeknek is kínáljuk.

A megrendelt műsorok bemutatása alkalmával személyes szakmai felügyeletet vállalunk, ennek is köszönhetjük a  több száz visszatérő partnerünket.

Keressen bizalommal, várjuk megrendeléseit!

Udvardi-Lakos Mártoncégtulajdonos, programszervező, vezető menedzser

Üdvözöljük Oldalunkon!

Műsorszervező irodánk immár több mint 20 éve kínál egyedülálló kulturális programokat, különleges műsorokat, fellépő előadókat, együtteseket Magyarország bármely pontjára és a határainkon túlra is…

Az immár csaknem ezer rendezvény programjainak sikeres lebonyolítását követően, célunk továbbra is az értékteremtés, így az igényesen szórakoztató műsorok közvetítése, továbbá azok bemutatásának megszervezése és kivitelezése.

Változatos kínálatunkból a legkülönfélébb egyedi rendezvények szervezői is tallóztak már, így kérésre speciális ajánlatokat is tudunk küldeni.

Biztos megrendelőink a fesztiválok, a különféle multinacionális és hazai cégek, továbbá rendszeres szereplői vagyunk a városok és az egyéb települések önkormányzati rendezvényeinek is.

Egyedi ajánlatainkat egyesületeknek, alapítványoknak és magánszemélyeknek is kínáljuk.

A megrendelt műsorok bemutatása alkalmával személyes szakmai felügyeletet vállalunk, ami továbbra is segíti az elégedett, így visszatérő Partnereink munkáját.

Továbbra is Örömmel Várjuk Jelentkezését!

Udvardi-Lakos Mártoncégtulajdonos, programszervező, vezető menedzser

Győr, 2023.

ULM