Manófalvi Kalandvár
A látványos szabadtéri játékrendszerünkben egy négytornyú várban zajlanak az események… A különféle kalandos, tréfás, ügyességi és mókázva tanító játékokon jelmezes játékmesterek vezetik végig a hős lurkókat… Az aktivitások elemei: Kincskeresés: a manók által elrejtett kincsek megkeresése a „csodakútban”; Manó lovarda: a manók lovacskáinak versenyeztetése gurulós hintalovakkal; Manó puzzle: manófigura kirakása; Manó horgászat: kincskeresés horgászbottal, ügyességi játék; Manó labirintus: ügyességi társasjáték; Célba dobás, karikahajítás a manó sipkájára; Manó malom: hagyományos malom társasjáték; Kincskeresés: a manók által a morzsolt kukorica közé rejtett, apró kincsek megtalálása; Manó teke: ügyességi játék, stb.
A szolgáltatást ajánljuk fesztiválokra, város- és falunapokra, gyermek- és hagyományőrző rendezvényre is. A játékrendszer akár egész napos folyamatos programszolgáltatás is lehet!

Műsoridő

4-6-8 óra, egyeztetés szerint

Közreműködők

2-3 fő játékvezetők + a közönség

Technikai igények

Technikai igények: kb. 10x10m szabad, sík, lehetőleg füves és árnyékos terület. (Az alapterület mérete rugalmasan alakítható!)

Árajánlat igénylése

További ajánlataink

További ajánlataink